Ekmeğin Sesi

Ekmeği siyasi propaganda aracı olarak kullandılar!

Ekonomi

Bursa'da, Gelecek Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı, ekmeği bir siyasi propaganda malzemesi yaparak kaldırım üzerine konumlandırdığı kasalardan halka ücretsiz ekmek dağıttı.

Her platormda ekmeğin siyasete alet edilmesinin bir örneği de Bursa'da yaşandı!.. Gececek Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda üst üste istiflenen kasalardan halka ücretsiz etmek dağıttı. 

HALK SADECE EKMEK YEMİYOR!

Türkiye ve dünyada yaşanan ekonomik darboğaz vatandaşın cebini her gün yakmaya devam ederken, gıda fiyatlarındaki aşırı artışlar ekmek fiyatlarına da yansımış durumda. Sektör temsilcilerinin sürekli olarak, "Ekmeği siyaset malzemesi yapmayın!" açıklamalarına kulak tıkayan siyasiler, her platformda nedense bu alışkanlıklarından maalesef vazgeçemiyorlar. Halkın sadece ekmek değil, diğer gıdaları da tükettiğine dikkat çeken sektör temsilcileri, "Neden sadece ekmek?! Yağ, şeker, makarna vs. dağıtmak varken, oy kapma uğruna ekmek gibi kutsal bir nimeti neden siyasete alet ediyorsunuz?" diyerek, tepkilerini dile getirdiler. 

Yorumlar (1)

Mehmet BİLGEN 2 Yıl Önce

Hayır yapıyorlarsa bilelim Allah razı olsun bari diyelim Siyaset için yapıyorlarsa ayıp ediyorlar zira En Ucuz Mamulü kullanıyorlar hemde katıksız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.