Ekmeğin Sesi

Gübre fiyatları ile ilgili yeni gelişme!

Ekonomi

Gübre fiyatları ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Tarım Kredi Kooperatifleri gübre fiyat listesinde tavan ve taban fiyat arasındaki büyük uçurum dikkat çekti.

Gübre fiyatları ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Tarım Kredi Kooperatifleri gübre satışlarını tavan ve taban fiyat uygulamasına göre yaparken, tavan ve taban fiyat arasındaki büyük uçurum da dikkat çekti. En son 14 Ocak'ta gübre fiyat listesi yayınlayan Tarım Kredi Kooperatifleri, fiyatlarını güncelledi. Ancak 15 gün önceki fiyatlarla arasında pek bir değişiklik görülmüyor. İşte güncel gübre fiyatları…

TARIM KREDİ'DE ÜRE, DAP VE CAN GÜBRE FİYATI NE KADAR?

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde Üre gübresi taban fiyat olarak 11 bin 855 TL/tondan satılırken tavan fiyat ise 13 bin 926 TL/tondan satılıyor. Üre gübresinin taban ve tavan fiyatı arasında tam 2 bin liranın üstünde bir fiyat farkı bulunuyor.

Yine DAP gübresinin taban fiyatı 11 bin 697 TL/tondan satılırken, tavan fiyatı ise 13 bin 628 TL/tondan satılıyor. Tarım Kredi Kooperatiflerinde Can gübresinin taban fiyatı 7 bin 170 TL/ton iken, tavan fiyatı ise 7 bin 943 TL/ton olarak uygulanıyor.

TarımdanHaber'in paylaştığı Tarım Kredi Kooperatifleri gübre satış fiyatları listesi şu şekilde:

Not: Fiyatlarda yüzde 1.5 oranında iskonto düşülecek.

Kaynak: Milli Gazete

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.