Ekmeğin Sesi

IBAKTECH ertelendi

Ekonomi

Korona Virüsü ile ilgili alınan önlemler çerçevesinde fuarların açılışları ertelendi.

Korona Virüsü ile ilgili alınan önlemler çerçevesinde fuarların açılışları da ertelendi. Bu kapsamda 26-29 Mart tarihleri arası açılması planlanan 13. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı IBAKTECH, yeni tarih belirlenene kadar çalışmalarını durdurdu.

ÖNEMLİ DUYURU:

Erteleme kararını fuar yetkilileri resmi internet siteleri üzerinden şu şekilde duyurdu. "Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Türkiye’de 16 Mart-30 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan tüm fuarları ERTELEME kararı aldığını 11.03.2020 tarihinde kamuoyuyla paylaşmıştır. Karar yeni tip Korona virüsü (Kovid-19) ile ilgili “Mücbir Sebep” kapsamında alınmış bulunmaktadır. Bu karara istinaden, IBAKTECH fuarımızın yeni tarihi tüm katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize çok yakında anons edilecektir."

IBAKTECH Fuarı Nedir?

Uluslararası ekmek, pasta makineleri, dondurma, çikolata ve teknolojileri fuarı IBAKTECH’te sektöre yön veren markalar, yeni ürünlerini sergiliyor.

İki yılda bir düzenlenen ticaret fuarı, yarattığı iş hacmi ile büyüyen Türkiye pazarında ve tüm Avrasya bölgesinde sektörünün en önemli etkinliği konumunda görülüyor.

Uluslararası iş platformuna girmek, gelişmekte olan pazarlara erişim, kapsamlı ürün gruplarını tek yerde bulabilme, hedeflenen iş potansiyeline ulaşma, yüksek müşteri değeri kazanma gibi hedefleri bulunan fuara bu zamana kadar katılım oldukça yüksekti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.