Ekmeğin Sesi

200 gram ekmeğin 4,5 TL olacak

Gündem

Edirne Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (EDESOB)’ne fırıncı esnafının ekmek, lokantacılar odasının ise köfte zam talebinde bulunduğu öğrenildi Edirne Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (EDESOB) maliyetlerin artması nedeniyle fırıncıların zam talebini 10 Mart tarihinde onaylamış, 200 gr ekmeğin 3 TL satılmasına karar vermişti.

Edirne Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (EDESOB)’ne fırıncı esnafının ekmek, lokantacılar odasının ise köfte zam talebinde bulunduğu öğrenildi Edirne Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (EDESOB) maliyetlerin artması nedeniyle fırıncıların zam talebini 10 Mart tarihinde onaylamış, 200 gr ekmeğin 3 TL satılmasına karar vermişti. Maliyetlerin artışını gündeme getiren fırıncı işletmeleri bir kez daha tam talebinde bulunarak 200 gr ekmeğin 4,5 TL’ye satılması için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Yine Uzunköprü Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Özcan Atasayarlar’da maliyet artışını öne sürerek porsiyonu 55 TL’den satılan köfteyi 75 TL’den satmak için Edirne Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (EDESOB) müracaat edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Uzun Köprü Gazetesi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.