Ekmeğin Sesi

200 gram ekmek 6 TL olarak kabul edildi

Gündem

Çerkezköy Ticaret Odası'nın, Ocak ayı meclis toplantısı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, 200 gram ekmeğin azami fiyatının 6 TL olması oy çokluğuyla kabul edildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen Ocak ayı meclisinde 5 ana gündem maddesi görüşüldü. Meclis Üyeleri Şaban Kardeş, Turgay Kaya, Gökay Keleşoğlu, Fikri Güzel, Kenan Aşer, Ali Çolak, İlker Öztürk, Hasan Çolak, Mecit Çoğal Ersin Öztürk Aydın Özrek ve Cihan Atak’ın meclis gündemine alınması için verdikleri dilekçe, yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle kabul edilmedi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan oda karşılıksız burs iç yönergesi ve gündemin 5. maddesinde yer alan asansör ve yürüyen merdiven bakım azami fiyat talebi görüşüldü. İki madde de oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 6. maddesinde yer alan ekmek azami fiyat talebi görüşüldü. Fırıncı üyelerden gelen talep doğrultusunda 200 gram ekmeğin azami fiyatının 6 TL olması oy çokluğu ile kabul edildi. 

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.