Ekmeğin Sesi

Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'da fırın ziyaret etti

Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da, Bartın Dernekler Federasyonu ve Zonguldak Dernekleri Federasyonu'nun ortaklaşa düzenledikleri "Hemşehri Buluşmaları" programına katıldı. Bakan Tunç, program sonrası İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile Kısakürek ekmek fırınını ziyaret etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik sonrası, bölgede yer alan Kısakürek ekmek fırını ziyarete etti. 

Esenler Belediye Başkanı M. Tevkfik Göksu ve İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin ile birlikte fırında incelemelerde bulunan Bakan Tunç, sektörle ilgililer de aldı.

Görüşmeye dair bir açıklama yapan Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, "Adalet Bakanımız sayın Yılmaz Tunç ve Esenler Belediye Başkanımız sayın M. Tevfik Göksu'yu katıldıkları program sonrası aile işletmemizde misafir ettik. Sayın Bakanımıza, mesleğimize dair konularda bilgi aktarma fırsatımız oldu "dedi. 

Yorumlar (1)

Özcan 3 Ay Önce

Fırıncılar odası başkanı olarak bir zahmet fırınlarla ilgili bina altı fırın ruhsat devir yasağını dile getirip bu sorunu çözmelerini söyleseydiniz bu büyük bir sorun ruhsat kimin adına ise ona mecbur etmeseler bizleri saygılarımla

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.