Ekmeğin Sesi

Afyon'da Halk Ekmek fabrikası hizmete girdi

Gündem

Afyonkarahisar Belediyesi sağlıklı ve uygun fiyatlı olan halk ekmeği herkes tüketebilsin diye açılan halk ekmek fabrikası hizmete girdi.

Fuar Alanına kurulan tesisin açılış törenine Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve protokol üyeleri katıldı.

GÜNLÜK 50 BİN EKMEK ÜRETİLECEK

2 bin 924 metrekare alanda Afyonkarahisar halkının en temel gıda ürünü ekmeğe erişebilmesi için hayata geçirilen Halk Ekmek Fabrikasında çalışmalar tamamlandı.

Günlük 50 bin ekmek üretim kapasiteli olacak fabrikada üretilen ekmekler büfelerde satışa sunularak vatandaşların sofralarına ulaştırılacak.

Halk Ekmek Fabrikası ile insan sağlığına en uygun ekmek ve unlu mamulleri, özel diyet gerektiren gruplar, tam buğday, çavdarlı, tuzsuz, kepekli, zeytinyağlı, Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın UNESCO tescilli patatesli ev ekmeği de dâhil olmak üzere tüm bireyler için en ekonomik şekilde sunulacak

Kaynak: Afyon Türkeli Gazetesi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.