Ekmeğin Sesi

Altınbaşak 2 Fırınım, Bahçelievler'de ikinci şubesini açtı

Gündem

Altınbaşak 2 Fırınım, Bahçelievler'de ikinci şubesini muhteşem bir törenle açarak, bölge halkına hizmet vermeye başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=Eb4bTh0IgrY

Pandemi döneminde zor günler geçiren fırın sektörü, tüm olumsuzluklara rağmen halka daha iyi ve daha kaliteli ürünler sunmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Uzun yıllar sektörde kalitesini ispatlamış markalardan bir olan Altınbaşak 2 Fırınım, A'dan Z'ye tüm unlu mamullerini müşterilerinin tüketimine sundu.

AÇILIŞA HALKTAN BÜYÜK İLGİ

Bahçelievler'de bulunan Altınbaşak Fırınım 2, düzenlenen muhteşem bir törenle açılışı gerçekleştirildi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışın kurdelasını Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Göksel Erdem, İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Başkanı Erdoğan Çetin ve Yardımcısı Nevzat Kodak ile mekan çalışanları birlikte yaptılar. Dualar eşliğinde yapılan açılışta bir konuşma yapan Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Göksel Erdem, "Bu dönemle böylesi güzel bir işletmeyi açarak kazançlarının peşindeler. Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. İlçemize ve milletimize hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

ERDOĞAN ÇETİN: HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

İFO Başkanı Erdoğan Çetin de, davetlilere hitaben yaptığı konuşmasında, "Ramazan Perihan ve kardeşlerine, pandemi döneminde bir müessese açtıkları için öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulunuyorum. Şahsım ve yönetim kurulum adına, tekrar hayırlara vesile olur" dedi. Açılışa katılanlara teşekkür ederek başlayan Altınbaşak 2 Fırınım sahibi Ramazan Pehlivan, "Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcımız sayın Göksel Erdem'e, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanımız sayın Erdoğan Çetin'e, uzaktan ve yakından gelen dostlarımızdan Allah razı olsun" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.