Ekmeğin Sesi

Aydın'da ekmek fiyat tarifesi değişiyor

Gündem

Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, ekmeğe zam yapılacağını açıkladı. Akdağ, "Fırıncıyı ve vatandaşı mağdur etmeyecek fiyat üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Elektriğe ve akaryakıta gelen zamların ardından ekmeğin de fiyatı artıyor. Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, vatandaşı mağdur etmeyecek fiyat üzerinde çalıştıklarını söyledi.

ZAMLAR EKMEĞE YANSIYACAKZam yapmak zorunda kaldıklarının altını çizen Akdağ, "Elektriğe, asgari ücrete, akaryakıta gelen fiyat artışları fırıncının taşıyamayacağı bir yük oluyor. Zamlar ekmeğe de yansıyacak. Şu an 230 gram ekmek 2,5 liradır. Çalışmalar yapılıyor önümüzdeki günlerde ekmek fiyatı tarifesi değişecek” dedi.

"KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIZ"
Ekmeğin yeni fiyatının kısa sürece açıklanacağını söyleyen Akdağ, "Yapılan zamlar sonrası bizi kurtaracak rakamı bulmak için çalışma yapıyoruz. Vatandaşı mağdur etmeden gelen artışları, fırıncıyı taşıyacak şekilde fiyat artışını uygun bir şekilde yapacağız. Ege’de bulunan illerle fikir birliği yapıp bir fiyat belirleyeceğiz ve kısa sürede açıklayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Manşet Aydın (Melek Fırat)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.