Ekmeğin Sesi

Balcı güven tazeledi

Gündem

Sakarya Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahım Balcı, Sakarya Fırıncılar Odası 40'ncı Olağan Genel Kurulu'nda güven tazeledi.

Olağan Genel Kurul divan kurulunun seçilmesi ile başladı. Divan kurulu başkanlığa SESOB Başkanı Hasan Alişan, başkan yardımcılığına Terziler Odası Başkanı İbrahim Çokluk, divan katipliğine Turan Benli, Ramazan Pekbay ve İbrahim Yalçın seçildi. Divan kurulunun seçilmesinin ardından olağan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

DİRSEK TEMASI

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın faaliyetleri eski genel sekreter Hamit Dede tarafından aktarıldı. Sonrasında ise gelir gider hesap raporu kabul edilerek yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. Ardından 2022 yılı bütçesi belirlendi. Bütçenin belirlenmesiyle oy kullanma işlemi başladı. Seçime tek liste giren mevcut başkan Halil İbrahim Balcı yeniden başkanlığa seçildi. Programda konuşan Sakarya İl Ticaret Müdürü Emre Atmaca Fırıncı esnafı ile sürekli dirsek temasında bulunduklarını belirterek her fırsatta fırıncıların yanında olduklarını dile getirdi.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Emre Atmaca'nın konuşmasının ardından teşekkür konuşması için kürsüye gelen Halil İbrahim Balcı, "Fırıncı arkadaşlarımız ve simit üretimi yapan arkadaşlarımız bu güne kadar neler yaptığımızı düşündükleri zaman anlayacaklardır. Esnaflarımız için yapılması gereken her şey yapılıyor. Geçen hafta Ticaret Bakanımızla bir buçuk saatlik bir görüşmem oldu. Ondan sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla bir görüşmem oldu. Haftaya da Tarım Bakanımızla bir görüşmemiz olacak. Esnafımızın sorunlarını kendilerine iletiyoruz. Pandemi sürecinde kötü etkilenen esnafımızın mağdur olmaması için çaba gösterdik ve çaba göstermeye devam ediyoruz. Kongremiz Sakarya'mıza hayırlı uğurlu olsun." dedi

Yönetim Kurulu Başkanı
Halil İbrahim Balcı

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Onur Yağcı, Levent Gündüz, Mehmet Bilgin, Mehmet Piştofoğlu, Numan Aydemir, Musa Akyol

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
Mustafa Özkan Yıldırım, Aydın Tekin, Yılmaz Özer, Gülseren Hatipoğlu, Sezai Denizer, İsmail Durak, Ahmet Demirağ

Denetim Kurulu Asil Üyeleri
İbrahim Yılmaz, Suat Anuş, Kamil Silah

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri
Hüseyin Yüksel, Yakup Taşkın, Kudrettin Narin

KAYNAK: t54.com.tr

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.