Ekmeğin Sesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden dünyanın en iyi ekmek kitabı

Gündem

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “Ekmek Şehir Balıkesir” kitabıyla dünyanın uluslararası tek yemek kitapları yarışması olan "Gourmand Ödülleri’nde birincilik ödülü kazandı. Kitap, “Best in the World” (dünyanın en iyisi) etiketiyle basılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla yemek kültürüne yönelik kitap çalışmalarına ağırlık veriyor. Bu kapsamda hazırlanan “Ekmek Şehir Balıkesir” kitabı, Balıkesir’in ürün çeşitliğini, köklü geçmişini ve ekmek kültürünü kayıt altına alıyor. Kitap, Berrin Bal Onur ve Neşe Aksoy Biber tarafından yazıldı.

“Ülkemize bu gururu yaşattığımız için mutluyuz”

Ödülü aldıkları için mutlu olduklarını belirten kitabın yazarları Berrin Bal Onur ve Neşe Aksoy Biber, kendilerine bu imkânı sunan, kitapların her aşamasında emeği ve katkısı olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu işi çok iyi sahiplenerek kendilerine her konuda destek olduğunu söyleyen yazarlar, emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.