Ekmeğin Sesi

Belediye ekmeği 1,25 TL'den satmaya başladı! Kuyruk oluştu

Gündem

Çatalca Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı mevkiinde ekmek satış noktası açarak, vatandaşlara ekmeği 1.25’ten satmaya başladı.

Daha önce belediyeye ait arazilerde yetiştirilen ayçiçeklerden üretilen sıvı yağları ihtiyaç sahiplerine dağıtan Çatalca Belediyesi şimdi de “Çatalca Belediyesi Ekmek Satış Noktası’’ açtı. Ekmek 1.25’ten satılmaya başladı.

Açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; “Küresel pandemi sürecinin olumsuz etkileri sonucu tüm dünyada görünen küresel ekonomik sıkıntılar pek tabi ki tüm Türkiye ve İstanbul’u olumsuz etkilediği gibi ilçemizi de etkiledi. Bizde ilçemize altın çağını yaşatan projelerimizin yanı sıra, bu konuda da halkımıza bir nebzede olsa katkıda bulunmaya çalıştık. Rutin olarak ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımına devam ederken, belediyemize ait arazilerimizde yetiştirdiğimiz Ayçiçeklerden sıvı yağ üretip, ihtiyaç sahibi ailelerle paylaştık. Şimdide ilçemizde Cumhuriyet meydanımız mevkiinde, taksi durağı karşısı, süper marketin hemen yanında ‘’Çatalca Belediyesi Ekmek Satış Noktası’’ açtık ve ekmeği Çatalca halkımıza 1.25 ₺’den satmaya başladık. Vatandaşımıza sattığımız ekmeği de ilçemizde fırıncı esnafımızdan tedarik ediyoruz. Bu anlamda halkımız için önemli olan bu projemize verdikleri destekten dolayı fırıncı esnafımıza şahsım ve tüm Çatalca halkımız adına çok teşekkür ederiz. Birlikte Türkiye’yiz ve Birlikte Çatalca’yız diyerek dayanışma kültürümüzle tüm zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Çatalca’mıza hayırlı olsun” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.