Ekmeğin Sesi

Çetin: Fırıncımızı memnun edecek bir sonucu açıklayacağız

Gündem

İFO Başkanı Erdoğan Çetin, Çekmeköy temsilcisi Musa Sağdıç'ın ev sahipliğindeki toplantıya katıldı. Çetin, burada önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Başkanı Erdoğan Çetin, Çekmeköy'de fırıncı esnafıyla biraraya geldi. Toplantıda konuşan Çetin, "İnşallah uzun mücadele ve çabamızın sonucunda, fırıncımızı memnun edecek sonuçlardan birini, bir kaç gün içerisinde sizlerle paylaşmış olacağız" dedi.

İstanbul Fırıncılar Odası Çekmeköy İlçe Temsilcisi Musa Sağdıç'ın ev sahiliğinde düzenlenen toplantıya katılan İFO Başkanı Erdoğan Çetin, fırıncılarla güncel konularda istişarelerde bulunarak, çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aktardı. İlçede bulunan fırın sahiplerinin katıldığı toplantıda söz alan Çetin, Esnafımızın hak ve hukukunu korumak adına çok yoğun mücadele veriyoruz. Bunların bir kısmını çeşitli iletişim araçları ve sosyal medya paylaşımlarımızla zaman zaman duyuruyoruz. Ancak, bir kısım çalışmalarımız var ki, çok hassa bir süreç gerektiriyor. Atacağımız en ufak yanlış bir adım bir anda sektörümüz ve İstanbul fırıncısı açısından olumlu olacakken, yanlış bir adımda tersine dönebiliyor. O nedenle, emin olunuz ki İstanbul fırıncısının sorunlarını en yakından bilen ve yaşayan biriyim. Bu sorunlarımızın asgari düzeyde çözümü için gece ve gündüz, yönetim kurulumla beraber mücadele etmekteyiz" dedi.

ÇETİN: BİR KAÇ GÜN İÇİNDE AÇIKLAYACAĞIM"

Çetin, şöyle devam etti, "İnşallah uzun mücadele ve çabalarımızın sonucunda fırıncımızı memnun edecek sonuçlardan birini, bir kaç gün içerisinde sizlerle paylaşmış olacağız. Bu güzel birlik ve beraberlik örneği toplantıyı tertip eden Çekmeköy İlçe Temsilcimiz Musa Sağdıç'a teşekkür ediyorum. Birlikte yapılacak olan esnafımızın menfaatine olan her çalışmayı İstanbul Fırıncılar Odası olarak her zaman desteğimiz tamdır."

SAĞDIÇ: FIRINCIYA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI ÇETİN'E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Toplantının ev sahipliğini yapan İFO İlçe Temsilcisi Musa Sağdıç da, katılımlarından dolayı Başkan Erdoğan Çetin'e teşekkür ederek, "Başkanımız, fırıncı esnafının her zaman yanındadır. Yaşanılan her sıkıntıyı çözmek için bizzat mücadelede bulunduğuna şahit oldum. Kendisine bu konuda bir kez daha bizlere verdiği destekten ve davetimize icabet ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.