Ekmeğin Sesi

Ekmeği siyaset malzemesi yapan adaylara tepki geldi

Gündem

Bursa Orhangazi Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Ahmet İnce, belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarında ekmeği siyaset malzemesi olarak kullanmasına tepki gösterdi. Bir basın açıklaması yapan İnce, "Ekmek değerinin çok altında satılıyor, Ucuz ekmek demek çöplerin ekmek dolması demek, etrafınızdaki çöplere bakın çöplerin ekmekten geçilmediğini göreceksiniz" dedi.

Kooperatif Başkanı Ahmet İnce Ekmeği siyasi malzeme yapanlara sormak istiyorum, Ekmek'in Pahalı olduğunu iddia edenler suçluyu Başka yerde arasınlar. Kooperatif Başkanı İnce: ayrıca Ekmek değerinin çok altında satılıyor, Ucuz ekmek demek çöplerin ekmek dolması demek, etrafınızdaki çöplere bakın çöplerin ekmekten geçilmediğini göreceksiniz dedi.

"EKMEĞİ SİYASETİNİZE BULAŞTIRMAYIN!"

Orhangazi Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Ahmet İnce Orhangazi Belediyesi ile yaptığımız anlaşma neticesinde her gün Askıda 3.000 Ekmek Dağıtımı Bedava yapılmaktadır. Orhangazi Fırıncılar kooperatifi olarak hiçbir ihtiyaç sahibini geri çevirmiyoruz. İnce Siyaset yapanlara seslenerek Ekmek'i siyasetinize bulaştırmayın dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.