Ekmeğin Sesi

Enflasyona meydan okuyan lokanta... "Sudan ucuz"

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

Gündem

İstanbul Üsküdar'da enflasyona meydan okuyan esnaf lokantasındaki fiyatları duyanlar şaşıp kalıyor. Vatandaş tarafından büyük ilgi gören lokantada '3 tabak yemek 75 lira' kampanyası başlatıldı.

Üsküdar'da 7 yıldır hizmet veren bir esnaf lokantasındaki fiyatlar vatandaşları şaşırtıyor. Herkes yemek yiyebilsin diye başlatılan '3 tabak yemek 75 lira' kampanyası vatandaşlar tarafından oldukça ilgiyle karşılanıyor. 

Yoğun ilgi gören restoran, öğrencilerden işçilere kadar geniş bir kesimi ağırlıyor.

KAMPANYA 5 LİRADAN BAŞLADI

Lokantada çalışan işçilerden Arif Savaş, "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık. Şu anda 25 lira. Bu fikir şöyle geldi. Biz aile şirketi olduğumuz için insanları düşünerek fiyatları normal tutmaya başladık. Alışverişimizi de toptan almaya başladık. O yüzden fiyatlarımız uygun oluyor' dedi.

MÜŞTERİLER ŞAŞIRIYOR

İşletmenin sahibi Servet Doğan, "Sadece çorba pilav değil diğer yemeklerimiz de uygun. Bizi bu fiyatlar kurtarıyor. Aile şirketiyiz ama 7-8 tane elemanımız da var. Tabii müşteriler şaşırıyorlar. Üsküdar'da bizden daha uygun veren bir lokanta yok. Bol çeşit yapıyoruz, müşterilerimizi doyuruyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.