Ekmeğin Sesi

Erdoğan Çetin: Aldığımız sonuçlar yeterli olmasa da, durmadan devam edeceğiz

Gündem

İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Başkanı Erdoğan Çetin, Çekmeköy'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda sektör temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıya ilişkin Başkan Çetin'den itiraf bir açıklama geldi: "Aldığımız sonuçlar yeterli derecede olmasa da durmadan devam edeceğiz."

Sektör temsilcileri, İFO Çekmeköy Temsilcisi Musa Sağdaç'ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda biraraya geldi.

Toplantıya İTO Meslek Komitesi Meclis Üyesi Nadir Durmaz, Komite Başkanı Ahmet Karadağlı, Komite Üyeleri Mustafa Gürel, Servet Üstün, fırıncı temsilcileri ve esnaf katıldı. 

Fırıncılığın içinde bulunduğu darboğazdan kurtulmasına ilişkin çözüm yollarının tartışıldığı toplantının ardından bir açıklama yapan İFO Başkanı Erdoğan Çetin, ülkede farklı bir çok sektörde yaşanan zorluk ve darboğazın fırıncılık sektöründe çok daha fazla yaşandığına dikkat çekerek, "Bu duruma makul ve uygulanabilir çözümler üretmek için yapılması gereken ne varsa tüm enerjimizle çalışıyoruz. Aldığımız sonuçlar yeterli derecede olmasa da, durmadan devam edeceğiz. Fırıncı esnafımızın varlığını sürdürmesi, toplumsal düzen için olmazsa olmazdır" diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.