Ekmeğin Sesi

Erdoğan Çetin: Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz

Gündem

27 Mart'da yapılan İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Olağan Genel Kurulu'ndan güven tazeleyen Başkan Erdoğan Çetin, ilk toplantısı Gaziosmanpaşa'da hizmet veren fırıncı esnafıyla biraraya geldi.

İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Başkanı Erdoğan Çetin, genel kurulun ardından Gaziosmanpaşa fırıncı esnafıyla buluştu. Belediyenin Plevne Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya çok sayıda esnaf katıldı.

Toplantıda gündeme ilişkin çalışmalarını anlatan Başkan Çetin, "Öncelikle bölgedeki üye fırıncı esnafıma ve bütün meslektaşlarıma, verdikleri destek ve bizlere duydukları güven için en samimi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi. 

Fırıcı esnafıyla birlik ve beraberlik içerisinde haksız rekabetten uzak, İstanbul'da yaşayan vatanaşların iftar sofralarına pideyi en uygun koşullarda ulaştırmaya yönelik istişarelerde bulunduklarını söyleyen İFO Başkanı Erdoğan Çetin, "Mesleğimizin standartlarını yükseltmeye, esnafımızın biriken sorunlarını gerekli yerlerde gündeme getirmeye, işletmelerimizin kapasitelerinin verimli kulanılmasına yönelik projeseler gibi, daha bir çok çalışlaramıza kaldığımız yerden, çok daha heyecan ve hızla yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte devam edeceğiz* diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.