Ekmeğin Sesi

Erdoğan'dan flaş memur ve emekli maaşına ilişkin açıklama

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da 'Sözleşmeliye Kadro Şöleni' programında memur ve memur emeklisine müjdeyi verdi. Erdoğan, zammın yüzde 25 olduğunu duyurdu. Bununla birlikte en düşük memur maaşı 11 bin 381 TL olurken en düşük memur emeklisi 7.759 TL, en düşük esnaf emeklisi ise 5.245 TL alacak denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da 'Sözleşmeliye Kadro Şöleni' programında memur ve memur emeklisine müjdeli haberi verdi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da 'Sözleşmeliye Kadro Şöleni' programında milyonlarca emeklini beklediği zam oranını açıkladı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Enflasyonda büyük gerilemenin ilk işaretiyle güne başladık. Hedefimiz önümüzdeki yıldan itibaren enflasyonu gündemden tamamen çıkarmak. Memur, memur emeklilerine maaş artışını yüzde 25 olarak belirledik.

Önümüzdeki aylarda enflasyondaki düşüş seyrinin devam edeceğini her birlikte göreceğiz. Memura yüzde 25 zam

Milletine ve milletinin değerlerine yabancı bir sendikal hareketten hiçbir hayır gelmez. Geriye doğru baktığımızda sendikacılık adı altında toplum kesimlerin arasında kutuplaşmanın körüklendiğini görüyoruz.

İnsan hayatını, emekçilerin hak ve hukuku savunmak yerine vesayetin oyuncağı haline gelmiş sözde sendikalar gördük. Yaşadıklarımız bize ideolojik sendikacılığın ne ülkemize ne de demokrasimize hiçbir katkısının olamayacağını göstermektedir.

Ülkemiz son 20 yılda ideolojik sendikacılık zincirinden kurtulmuştur. Büyükşehir belediyelerinde işten çıkarılanlar, yapılan yasal düzenleme ile işlerine geri dönecek.


Memur-Sen 28 Şubat başta olmak üzere tüm antidemokratik girişimlerde daima milli iradenin safında yer almıştır. Toplu sözleşmelerle kamu çalışanlarımıza iki kez ilave bir derece verdik. Banka promosyonlarının kamu çalışanlarına ödenmesini sağlıyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.