Ekmeğin Sesi

Fırın İşçileri Derneği, İzmir deprem bölgesinde 2 bin ekmek dağıttı

Gündem

İzmir'de meydana gelen depremin ardından bölgeye giden Fırın İşçileri Derneği, 2 bin ekmek ve 2 bin lokma dağıtımı gerçekleştirdi.

İstanbul Fırın İşçileri Derneği Başkanı Mustafa Gargar ve Ankara, Zonguldak, İzmir, Gaziantep ve Sakarya Fırın İşçileri Derneği, İzmir'de meydana gelen depremde zarar gören ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu.

Geçtiğimiz hafta İzmir'de meydana gelen depremin ardından arama-kurtarma çalışmalarının ardından bir çok vatandaşımız enkaz altından kurtarılırken, 100'ü aşkın vatandaşımız da hayatını kaybetmişti. Tüm sivil toplum kuruluşlarının yardım için geldiği İzmir'de, İstanbul, Ankara, Zonguldak, İzmir, Gaziantep ve Sakarya Fırın İşçileri Derneği de bölge halkının yanında oldu.

İstanbul Fırın İşçileri Derneği Başkanı Mustafa Gargar, konuyla ilgili Ekmeğin Sesi'ne yaptığı açıklamada, "Türkiye genelindeki Fırın İşçileri Derneklerinin hazırlamış olduğu yardımları hızla deprem bölgesine ulaştırdık. 2 bin Ekmeği Kızılay'a teslim ettik. Ardından vefat eden vatandaşlarımız için 2 bin lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Hayırseverlerden Allah razı olsun. Hizmetlerimize devam ediyoruz. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.