Ekmeğin Sesi

Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı'dan İl Tarım Müdürü'ne ziyaret

Gündem

Türkiye Fırıncılar Federasyonu (TFF) Başkanı Halil İbrahim Balcı, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, fırıncılara yönelik başlatılan 'hijyen eğitimi' ve ruhsatsız fırınlara yönelik konuların görüşüldüğü öğrenildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun fırınlarda başlatılan 'Hijyen Eğitimi' ile ilgili, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde bir toplantı gerçekleştirildi. 

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin ve Ticaret Odası 12. Komite Meclis Üyesi Nadir Durmaz, İl Müdürü Ahmet Yavuz Karaca'yı makamında ziyaret ederek, 'hijyen eğitimi'ne yönelik atılacak adımların ele alındığı kaydedildi. 

Toplantıda, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca'nın, özellikle yeni açılacak ruhsatsız fırınlara kanunlar çerçevesinde müsaade edilmemesi gerektiğine vurgu yaptığı ifade edilirken; Fırıncılar Fedarasyonu Başkanı Balcı'nın da, 'hijyen eğitimi'ne tüm fırın çalışanlarının katılmasının mecburi olduğunu, işletme sahiplerinin ceza almaması için başvurularını bir an önce tamamlaması gerektiğine dikkat çektiği belirtildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.