Ekmeğin Sesi

Fırıncının aracını alıp kaçtı, kıskıvrak yakalandı

Gündem

Aydın’da çeşitli suçlardan sabıkası bulunan bir şahıs, fırıncının ekmek dağıtımı yaptığı aracı çalıp kaçtı. Kamera kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri zanlıyı Yenipazar ilçesinde kıstırıp yakaladı.

Edinilen bilgiye göre; Koçarlı Cincin’de park halinde olan bir ekmek dağıtım aracı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Araç sahibinin ihbarı üzerine jandarma ile birlikte polis ekipleri de çalışma başlattı. Mobese kameralara çalınan plakayı tanımlayan güvenlik güçleri Koçarlı Cincin Köyü’nden çalınan aracın E-87 Karayolu’ndan Yenipazar ilçesine girdiğini tespit etti. Kamera kayıtlarından çalıntı araç içerisinde biri kadın 2 kişinin bulunduğunu tespit eden güvenlik güçleri, çalıntı aracı kullanan erkek şahsın uyuşturucu dahil pek çok suçtan sabıkası olduğunu belirledi.

HIRSIZ, YANINDAKİ KADINLA BİRLİKTE YAKALANDI

Bunun üzerine çalıntı araçla birlikte şahsı takibe alan polis ve jandarma ekipleri Yenipazar’ın giriş ve çıkışlarını tuttu. Takip edilen şahıs yanındaki kadınla birlikte Yenipazar’da Sultanhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirilirken çalıntı araç sahibine teslim edildi.

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.