Ekmeğin Sesi

Haberimiz etkisini gösterdi! İHE, daha modern büfeler yapıyor

Gündem

Geçtiğimiz aylarda gündeme getirdiğimiz "İstanbul Halk Ekmek Büfelerinin İçler Acısı Hali" başlıklı haberimiz ses getirdi... Ekmeğin saklama koşulları, hijyen, lavabo ve kaldırım işgalini konu ettiğimiz haber üzerine, yetkililer daha modern, klimalı, havalandırmalı yeni büfelerin yapımına başladı.

Yıllardır bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı harabe görünümüne dönüşen İstanbul Halk Ekmek satış büfelerine yaptığımız haber ses getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Halk Ekmek A.Ş. harekete geçerek, daha modern büfe tasarlayarak, üretime geçti.

Ekmeğin Sesi, İstanbul. Halk Ekmek büfelerinin içler acısı halini haber yaparak gündeme getirmişti.

Geçtiğimiz gün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Halk Ekmek’ in Hadımköy’deki fabrikasının inşaatında incelemelerde bulundu. Burada, yeni Halk Ekmek büfelerini de inceleyen Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'ndan bilgiler aldı. İmamoğlu, yeni büfelerin tasarım açısından dikkat çektiğini söyleyerek, klimalı olması, ekmek saklama koşullarının iyileştirilmesine yönelik daha verimli hale getirildiğinden söz etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, yeniden tasarlanıp üretimi yapılan Halk Ekmek büfesinde incelemelerde bulundu.
https://www.youtube.com/watch?v=B3seLx631oo
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.