Ekmeğin Sesi

Halk Ekmek'ten sonra 'Mahalle Mutfağı'

Gündem

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı Mahallesi’nin ihtiyaç duyulan bölgelerinde caddeleri yeniledi; mahalleye Halk Ekmek Büfesi ve Mahalle Mutfağı yerleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Kargıpınarı Mahallesi’nde 50. Yıl Caddesi ile Çakmak Caddesi’ndeki toplam 1170 metre uzunluğundaki yolu, 2 bin 92 ton sıcak asfalt dökerek yeniledi. Yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda bölgeye Halk Ekmek Büfesi ve Mahalle Mutfağı noktası kuruldu. Kargıpınarı Mahallesi sakinleri böylece dışarıda 40-50 liraya mal olacak 3 çeşit yemeği 6 liraya alabilme imkanına kavuştu.

MUHTAR AY: “KARGIPINARI DEĞER GÖRMEYE BAŞLADI”

Kargıpınarı Mahalle Muhtarı Erkan Ay,Halk Ekmek Büfesi ve Mahalle Mutfağı hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “Mahalle sakinleri ucuz ekmekten sebepleniyor, Mahalle Mutfağımıza yemeğimiz geliyor. Vatandaşımız üç çeşit yemeği 6 liradan alıyor. Hakikaten ihtiyaç sahibi insanlara güzel hizmet veriliyor. Muhtarlar olarak 185 whatsapp hattımızı sürekli kullanıyoruz. Bütün dilek ve temennilerimizi gün içerisinde whatsapptan ulaştırıyor ve hizmetlerimizi alıyoruz. Kargıpınarı değer görmeye başladı” diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.