Ekmeğin Sesi

İstanbul Anadolu Yakası fırıncı temsilcileri bir araya geldi

Gündem

İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Başkanı Erdoğan Çetin, Çekmeköy İlçe Temsilcisi Musa Sağdıç'ın ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda yeni fiyat tarifesi, maliyet artışları, haftalık izin gibi konuların görüşüldüğü kaydedildi.

İstanbul Anadolu Yakası fırıncı temsilcileri, Çekmeköy'de biraraya geldi. İstanbul Fırıncılar Odası İlçe Temsilcisi Musa Sağdıç'ın ev sahipliğindeki istişare toplantısına İFO Başkanı Erdoğan Çetin de katıldı. 

İFO Başkanı Çetin, fırıncı esnafının karşılaştığı maliyet artışlarına karşı koruyucu adımların atılacağını açıkladı. Personel yetersizliği ve haftalık izin gibi konuların da ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Çetin, "Fırıncı esnafımızın zorluklarını anlayışla karşılıyoruz. Bunun için çözüm odaklı adımlar atacağız. Maliyet artışlarına karşı mücadele etmek amacıyla fiyatlandırma politikalarımızı da gözden geçirip, gerekli durumlarda destek mekanizmalarını devreye alacağız. Ayrıca, işletmelerdeki personel yetersizliğinin giderilmesi için istihdam teşvikleri ve eğitim programlarını da düzenleyeceğiz" dedi.

Fırıncı esnafının haftalık izin konusuna da değinen Çetin, "Bu konuda esneklik sağlanması ve esnafın dinlenme imkanlarının gözetilmesi gerekiyor. Haftalık izin uygulamaları, sektörün ihtiyaçlarına uygun şekilde değerlendirilerek ve uygun düzenlemeler yapacağız" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.