Ekmeğin Sesi

İTO Meclis Üyesi Selim Şimşek, BBP'den adaylık başvurusu yaptı

Gündem

İTO Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Meclis Üyesi Sultan Selim Şimşek, 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde, Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) aday adaylığı için başvuru yaptı.

Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek sandık başına gidiyor. Tüm siyasi partilerin adaylık başvurularının devam ettiği süreçte, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Sultan Selim Şimşek, Genel Başkanlık Yardımcılığını görevini yürüttüğü Büyük Birlik Partisi'nden milletvekili aday adaylık başvurunu yaptı.

Başvurusuyla ilgili bir açıklama yapan Sultan Selim Şimşek, *Kuruluşundan bu yana her kademesinde görev aldığım ve şu anda Genel Başkan Yardımcısı olduğum Büyük Birlik Partisi'nden adaylık müracaatımı, genel merkezimizde yaptı. İlk defa barajsız olarak gireceğimiz bu seçimde, tüm dava arkadaşlarımın ve aziz milletimizin teveccühüne layık olmaya çalışacağım. Vatanımıza, milletimizi ve devletimize hayırlı olsun* dedi.

Yorumlar (2)

Kerem Tatlıcalı 1 Yıl Önce

Aynı zamanda İto’da meclis başkanvekili sektöre çok hizmetleri geçmiştir. İnşAllah meclistede sektörümüz için faydalı işler yapar. Hayırlı olsun.

ŞAHİN BEKYEMEZ 1 Yıl Önce

selım başkan gibilere mecliste çok ıhdiyac vr çok kadirşinas biri

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.