Ekmeğin Sesi

Kocaeli Fırıncılar Odası yeni yerine taşındı

Gündem

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne tahsis edilen Kadıköy Katlı Otoparkı'nın altındaki 3 bin 800 metrekarelik alanın tadilatı bitti. 24 odayı tek çatı altında toplayacak olan alana ilk olarak Fırıncılar Odası ile Servisçiler Odası taşındı. Kirada olan odalarla başlayan taşınma işleminde ilk olarak Fırıncılar ve Servisçiler Odası taşındı. Birliğin ve odaların tabelaları ise yarın takılacak. Diğer odaların taşınması ise önümüzdeki günlerde devam edecek.

Yeni birlik binasına ilk taşınan meslek kuruluşu Fırıncılar Odası oldu. Oda başkanı Ali Sarı ve yönetim kurulu üyeleri yeni binada çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne tahsis edilen Kadıköy Katlı Otoparkı'nın altındaki 3 bin 800 metrekarelik alanın tadilatı bitti. 24 odayı tek çatı altında toplayacak olan alana ilk olarak Fırıncılar Odası ile Servisçiler Odası taşındı. Kirada olan odalarla başlayan taşınma işleminde ilk olarak Fırıncılar ve Servisçiler Odası taşındı. Diğer odaların taşınması ise önümüzdeki günlerde devam edecek. (Özgür Kocaeli)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.