Ekmeğin Sesi

Konyalı 3 fırıncı yıl sonuna kadar fiyat indirdi

Gündem

Uzun yıllardır Konya Beyşehir’de fırıncılık sektöründe faaliyet gösteren Eser Ekmek Fırını Sahibi Sercan Eser, “3 fırınla karar alıp ekmeği yılbaşına kadar 1 lira 25 kuruştan satmaya karar verdik. Fiyat farkını vatandaşa ödetmek istemedik” dedi.

Son günlerde 7’den 70 her ürüne zam geliyor. Vatandaş, gelen zamlar karşısında zorlanırken Beyşehir'de 3 fırın takdir toplayan bir kampanya başlattı. Konya'da yapılan son zamlarla birlikte 200 gram ekmeğin fiyatı 2 liraya yükseltilmişti. 3 fırın ekmeği daha ucuza satma kararı aldı. Beyşehir’de faaliyet gösteren Eser Ekmek Fırını Sahibi Sercan Eser, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor süreçte vatandaşlara ufak bir katkımızın olması için 3 fırıncı arkadaşlarımızla aldığımız kararla ekmeği yılbaşına kadar 1 lira 25 kuruş üzerinden satmaya karar verdik” dedi.

VATANDAŞA FAYDA SAĞLAMAK İSTEDİK

Ülke olarak zor günler geçirdiğimizi belirten Sercan Eser, vatandaşlara az da olsa bir katkı sağlamak istediklerini belirterek şunları söyledi: “Şu anda un fiyatları ortada. Biz fırıncıların gerçekten girdi maliyetleri çok arttı. Zamanında uygun fiyata un almıştık depomuzda bulunan bu unun fiyat farkını vatandaşa ödetmek istemedik. Eser Ekmek, Meram Ekmek ve Yalı Ekmek fırınları olarak aldığımız karar ile birlikte ekmek fiyatlarını 1 lira 25 kuruş olarak belirledik. Zor günlerden geçen vatandaşlarımıza katkı sağlamak istedik. Gönlümüz her zaman bu fiyatlara ekmek satmak ister ancak kısa bir süreliğine böyle bir karar aldık. Bu yapmış olduğumuz kampanya yılbaşına kadar devam edecek. Kısa süreliğine de olsa vatandaşlara inşallah yardımımız olacak. Daha önce uygun fiyatlara un almıştık. Malum şimdi de un fiyatları ortada. Ama biz unu kullanırken eski fiyatı baz alarak kullandık. Fiyatlarımız yılbaşına kadar böyle devam edecek.”

KAYNAK: MERHABA HABER

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.