Ekmeğin Sesi

Patisserie Show Fuarı 26 Eylül'de başlıyor

Gündem

Pastane, Kafe, Restoran, Kahve, Dondurma, Çikolata Ekipmanları alanlarında düzenlenen Patisserie Show sektöre yeni bir soluk ve profesyonel bakış açısı getirmeye hazırlanıyor.

Riva Fuarcılık firmasının 2024 sezonunda düzenleyeceği Pastane, Kafe, Restoran, Kahve, Dondurma, Çikolata sektörlerine hitap edecek Patisserie Show fuarı ilk kez ziyaretçileri ile buluşuyor. 26-29 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, İstanbul'un kalbinde ve ulaşım hatlarının merkezinde 20.000 m² alana sahip Yenikapı Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Riva Fuarcılık’ın 25 yılı aşkın tecrübesi ile sektör dinamiklerinin sıkı takibi şekillenen Patisserie Show pişirme sistemleri, pastane, kafe ve restoran ekipmanları, yeni nesil kahve makineleri, soğutma, krema-dondurma makineleri, çikolata kalıpları, inovatif üretim teknolojilerini bünyesinde barındıracak.

Profesyonel ziyaretçiler ile alanında öncü firmaların buluşacağı fuar, ulusal ve uluslararası fuar takviminde yankı uyandıracak bir etkinlik olmayı hedefliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.