Ekmeğin Sesi

Pazar günleri ekmek çıkarmama kararı alındı

Gündem

Çerkezköy Fırıncılar Derneği Başkanı Servet Erdoğan, Halk Ekmek Fabrikasına tepki ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ı protesto için bu hafta itibariyle pazar günleri ekmek üretmeyeceklerini açıkladı.

Çerkezköy Fırıncılar Derneği Başkanı Servet Erdoğan, yaptığı açıklamada fırıncıların, belediye halk ekmek projesi başladığından bugüne Belediye Başkanı Vahap Akay’dan 20 seferden fazla randevu talep ettiklerini ancak olumlu cevap alamadıklarını aktardı.

“HALK EKMEĞE KESİNLİKLE KARŞI DEĞİLİZ”

Erdoğan, “Belediye halk ekmeği bazı günlerden teknik arızalardan dolayı veya eleman bulamadığından dolayı ekmek çıkarmamaktadır. Fırıncılar da halk ekmek var diye ekmeği az yapmaktadır. Bu sefer fırınlarda izdiham oluşmaktadır. Ertesi gün fırıncı ekmeği fazla yapmakta ve ekmek fırıncının elinde kalmaktadır. Bu sebeplerden dolayı fırıncı esnafımız çok mağdur olmaktadır. Fırıncılar derneği olarak halk ekmeğe kesinlikle karşı değiliz. Çerkezköy Öz Fırıncılar Derneği yaptığı toplantı sonunda işçi sorunlarını konuştuk eleman sıkıntısı yaşıyoruz ve pazar günleri ekmek çıkarmama kararı aldık Bizim ekmek tarifemiz ile belediye halk ekmek fiyatları arasında dağlar kadar fark var. Belediye ekmek satışlarında vatandaşa poşet vermiyor. Başka birimlerde çalıştırdıkları elemanları halk ekmekte de kullanıyorlar” dedi.

Kaynak: cerkezkoybakis.com.tr

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.