Ekmeğin Sesi

Pazar günü ekmek satışını durdurma kararı aldı

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentte Halk Ekmek büfelerinin pazar günleri de açık olacağını duyurmuştu. Ancak Ankara Halk Ekmek ise aldığı yeni kararla halk ekmek büfelerinin artık haftanın hergünü açık olmayacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentte Halk Ekmek büfelerinin pazar günleri de açık olacağını duyurmuştu. Başkan Mansur Yavaş, Halk Ekmek hizmetine ilişkin alınan yeni kararı sosyal medya hesabından duyurmuş ve Ankaralıların yüzünü güldürmüştü.

HALK EKMEK DUYURDU: 6 ŞUBAT İTİBARİYLE PAZAR GÜNLERİ SATIŞ YOK

Ankara Halk Ekmek ise resmi sitesinden yeni bir duyuru yayımlayarak ekmeğe gelen zammın ardından başlattığı pazar günleri de devam eden ekmek satışının durdurulması kararını aldı.

Gerekçe ise Halk Ekmek, büfe çalışanlarının bir süre dinlenmesi gösterildi. Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Değerli hemşerilerimiz, Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası tarafından üretilen ürünleri sizlere ulaştıran ekmek satış büfeleri, 27.11.2021 tarihinden itibaren 70 gündür halkımızı ekmeksiz bırakmamak maksadıyla pazar günleri de dahil olmak kaydıyla kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Satış büfesi çalışanlarının bir süreliğine dinlendirilmesi maksadıyla 06.02. 2022 tarihinden başlayarak pazar günleri ekmek satışı yapılmayacaktır.''

Kaynak: haberankara.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.