Ekmeğin Sesi

Son dakika... İstanbul'da ekmek fiyatlarına zam mı gelecek?

Gündem

İstanbul Ticaret Odası (İTO)'da, yeni ekmek fiyat tarifesine yönelik bir toplantı gerçekleştirildi. Akıllara "İstanbul'da ekmeğe zam mı gelecek?" sorusu gelirken, toplantıya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Artan maliyetler karşısında zarar eden İstanbul fırıncısı, halen ekmek fiyat tarifesini bekliyor. İstanbul Ticaret Odası 12 No'lu Ekmek ve Unlu Mamuller Komitesi'nin Eylül ayındaki toplantıda talep ettiği fiyat ise gündeme alınmadı. 

İstanbul Ticaret Odası (İTO)'da, Ekmek Fiyatına İlişkin Azami Fiyat Tarifesi Belirleme Komisyonu bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Selim Şimşek de katıldı. 

İSTANBUL FIRINCISI ZARAR EDİYOR

İstanbul fırıncısı ise, un başta olmak üzere enerji, yakıt, işçi giderleri gibi çok gidere yüzde yüzün üzerinde gelmesine karşılık şu anki fiyattan zarar ettiklerini dile getirdiler. Esnaf, çoğu illerde 7,5 TL'nin altında ekmek satışının olmadığına dikkat çekerken, İstanbul gibi metropol bir şehirde 6,5 TL'lik tarifiye tabi tutulduklarını söylediler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.