Ekmeğin Sesi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Ticaret Borsası Meclis toplantısına katıldı

Gündem

İstanbul Ticaret Borsası'nın Şubat ayı meclis toplantısı Ahmet Bülent Kasap başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Ticaret Bakanı Ömer Bolat da katıldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Ticaret Borsası'nın (İSTİB) Şubat ayı meclis toplantısına katılarak gündemi takip etti. 

Ahmet Bülent Kasap başkanlığındaki İSTİB meclis toplantısında, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, İstanbul İl Ticaret Müdürü İsmail Menteşe katıldı. 

Meclis toplantısının ardından İSTİB Başkanı yönetimyle bir araya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ekmek ve unlu mamuller sektörünün içinde bulunduğu sorunlarına ilişkin görüşleri dinledi. 

Bakan Bolat, İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Un ve Unlu Mamuller Komite Başkanı Serkan Sokur, Meclis üyeleri Abdullah Çerman, Samet Özer, İsmail Boğaz ve Hüseyin Yıldız'ın yer aldığı görüşmede, kendisine aktarılan sorunların çözümüne yönelik istişare halinde bulunacaklarını ve fırıncı esnafının mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında bakanlık olarak üzerlerine düşeni yerine getireceklerini ifade etti.

İSTİB Meclis üyesi Abdullah Çerman, toplantı sonrası Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'a, sektörün çözüm bekleyen sorunlarını içeren bir dosyayı takdim etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.