Ekmeğin Sesi

Un fiyatları için milletvekili araya girdi

Gündem

Artan maliyetlerin yanında özellikle un zamlarından dolayı zor günler yaşayan fırıncı esnafı için AK Parti Sivas Milletvekili ile biraraya gelen Sivas Yiyecek Maddeleri Yapan ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, "Şu anda 215 TL'en aylık 30 torba olarak belirlenen kota, önümüzdeki günlerde artırılacaktır" dedi.

Sivas Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, un fiyatlarındaki artışa dikkat çekmek ve TMO'nun sağladığı un tahsisinden faydalanmak amacıyla, milletvekili Semiha Ekinci'yle bir görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Sivas Milletvekili Ekinci, "Şu an aylık 30 torba olarak belirlenen kota önümüzdeki günlerde artırılacaktır. Esnafımıza destek olmak için çok sayıda yetkili kurum ve kişi ile görüşmeler yaptım. Şu anki destek çok yeterli olmasa bile en azından esnafımızın kirasına denk gelecek kısım kadar bir indirim demektir… Biz elimizden geleni esnaflarımız için yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sivas Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Mehmet Akgül "FABRİKADAN ALIM 205, İŞYERİNE TESLİM 215 TL"

Sivas Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Mehmet Akgül de,, üyelerine ilettiği mesajında "Değerli üyelerimiz, Cumartesi günü sayın milletvekili Semiha Ekinci ile odamızda bir araya geldik. Bizim öngörülerimiz doğrultusunda Tarım Bakanımız ve Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü ile yapılan görüşme sonucunda, Sivas Un, fırıncı esnafımıza fabrikadan alım 205, işyerine teslim 215 olarak anlaşma sağlanmıştır. Aylık 30 torba kota konmuştur, bilginize duyurulur. Hayırlı işler dilerim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.