Ekmeğin Sesi

Van'da Ramazan pidesi fiyatı açıklandı

Gündem

Van Lokantacılar Fırıncılar Pastaneciler Tatlıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Sabri Işık, un, yağ, yumurta, elektrik, doğalgaz, maya ve diğer birçok ürüne zam yapılmasına rağmen, bu yıl Van'da Ramazan pidesine zam yapmayacaklarını söyledi. Işık, 320 gram pidenin 5 liraya satılacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van Lokantacılar Fırıncılar Pastaneciler Tatlıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Sabri Işık, yeme-içme sektöründeki esnaf, lokantacılar, fırıncılar, tatlıcılar, pastaneciler, kasaplar, cafeler, restorantlar ve yufkacıların zamlardan sonra dayanacak güçleri kalmadığını ifade ederek, "Bunun sebebi maliyetlerin kontrol edilemez bir şekilde artması ve gelirlerin giderlerin karşılamamasıdır.

320 gr ramazan pidesi 5 liraya satılacaktır. Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve Genel sekreterimiz Mehmet Fatih Çelikel'in yapmış oldukları katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Van lokantacılar ve fırıncılar esnafı olarak, Türkiye'nin en ucuz ramazan pidesini satıyoruz. Bu fedakârlıkta bulunan fırıncı esnafımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bölge Gazetesi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.