Ekmeğin Sesi

Birsay Otomotiv'den fırıncılara özel 'Jet Servis' kampanyası

Röportaj

Birsay Otomotiv Bosch Car Servis Kurucusu Muzaffer Yaman Birsayı, fırıncı esnafına özel olarak başlattıkları ‘Jet Servis’ kampanyası ile ilgili detayları, Ekmeğin Sesi'ne anlattı.

Uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanları ile her marka araca servis hizmeti veren Birsay Otomotiv Bosch Car Servis, müşterilerine en doğru servis hizmeti sunmanın yanında hiçbir zaman kalitesinden ödün vermemektedir. Birsay Otomotiv Bosch Car Servis, dünyanın lider otomotiv tedarikçisi Bosch’tan gelen uzman bilgi birikimi ve en yeni teknolojiler konusunda güncel bilgilere sahip eğitimli, uzman personeli ile her marka araca bakım ve onarım hizmeti sunuyor.

Birsay Otomotiv’de, en yeni test cihazları ve dijital bilgi sistemleri kullanılmaktadır. Bu sayede, uzmanlar profesyonel bir iş çıkarır ve aracınız zamanında teslim edilir.

Birsay Otomotiv Bosch Car Servis Kurucusu Muzaffer Yaman Birsayı, fırıncı esnafına özel olarak başlattıkları ‘Jet Servis’ kampanyası ile ilgili detayları, Ekmeğin Sesi'ne anlattı.

Muzaffer bey, sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Birsay Otomotiv Bosch Car Servis yönetim ortaklarındanım. 1984 İstanbul doğumluyum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum. Aile mesleğimizi üçüncü kuşak olarak ben devam ettiriyorum. İstanbul Anadolu yakasında bulunan Üsküdar’da Libadiye Caddesi, Ümraniye’de Şerifali ve İçerenköy’deki Bostancı Sanayi Sitesi’nde olmak üzere 3 adet servisimiz var. Birsay Otomotiv, 110 kişilik uzman bir kadro ile hizmet vermektedir. Anadolu yakasının her yerinde tamir ve onarım hizmeti verebiliyoruz.

Fırıncılara özel olarak başlattığınız ‘Jet Servis’ kampanyası nasıl oluştu? Neden böyle bir ihtiyaca gerek duyuldu?

Eskiden akrabalarımın da fırınları vardı. O zamanlar elemanları olmadığı için ara sıra yardıma gidiyordum. Çocuktum daha o zamanlar… Babamın yanında çalışıyordum. Fakat, fırına gitmek benim için çok eğlenceliydi. Eskiden ekmek dağıtırken Dodge kamyonlar vardı. Burada muavinlik yapıyordum. Hatta araç kullanmayı da onlardan öğrendim. Hatırladığım kadarıyla günde 10 bin ekmek dağıtıyorduk. Bu bakımdan fırıncılık sektörüne hakim sayılırım. O zamanlar da fırıncı müşterilerimiz vardı. Şimdi de fırıncı müşteri ve arkadaşlarımız var. Kendileriyle sık sık sohbet ediyoruz. Sektörde yaşanan sıkıntıları bu sohbetlerimizde dile getiriyorlar. Eskisi gibi artık o ekmek satışlarının olmadığından söz ediyorlar.

’Jet Servis’ kampanyasının içeriğinden söz eder misiniz?

Birsay Otomotiv Bosch Car Servis olarak, fırıncılarımıza özel ‘Jet Servis’ hizmeti başlatıyoruz. Bu kampanya, bir fırıncı arkadaşımızın vesilesi ile oldu. Fırıncımız aracını servise getirir, arızasını yaptırır ve bunun için bizden ikame araç talep etti. Çünkü ekmek dağıtması gerekiyordu. Ben de kendi aracımı verir, işine devam etmesini sağladım. Teorik bakımlarda aracı bekletmemeye çalışır, öncelik verirdik. Fakat, baktık ki bu genel bir sorun haline geldi. Ekmek servis araçları arıza yapınca gördük ki, yeni bir servis aracına ihtiyaç var. Çünkü fırıncılarımız günde 4-5 kez bakkal ve markete servis yapıyor. Bu yoğun iş temposundan fırsat bulup da aracını tamir ettirsin. Bakım içim önceden randevu alsa bile, 3-4 saati bulabiliyor. Bu da ekmek servisinde aksamalara neden olabiliyor. Bakım için hiçbir randevuya gerek kalmadan 2 saat içerisinde alıyor, bakımlarını yapıyoruz ve aracı teslim ediyoruz. Periyodik bakımlarda Bosch marka yedek parçalarda %10, işçiliklerde ise %20 indirim uyguluyoruz. Ekmek servis aracının tamire ihtiyacı varsa ve onarım süresi uzunsa, fırıncı esnafımızın mağdur olmaması için ikame araç temin ediyoruz. Fırın sahiplerinin ve fırın çalışanlarının kendi özel araçlarında da ‘Jet Servis’ kampanyasından faydalanmalarını sağlıyoruz. Bu kampanya sayesinde bir nebze de olsa fırıncı esnafımızın üzerinden bir yük alabileceksek, Birsay Otomotiv Bosch Car Servis olarak büyük mutluluk duyarız. Hizmet sektörü gerçekten çok zor. Özellikle, temel ihtiyaçları karşılayan sektörler. Diğer sektörler için de çalışmalarımız olacak. Buradan, sizlerin aracılığıyla bütün esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.