Ekmeğin Sesi

Bakkallar fırınları şikayet etti! Bundan sonra olmayacak

Gündem

Sultanbeyli Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bakkallardan gelen şikayet üzerine fırınlarda bulunan meşrubat, süt, yumurta, cips gibi ürünlerin satılmamasına yönelik İlçe Kaymakamlığı'na dilekçe sundu.

Tüm dünyayı etkisi altına pandemi sürecinde zor günler yaşayan esnaf, şimdi de birbirleriyle uğraşmaya başladı. Bir kaç bakkalın şikayetini dikkate alan Sultanbeyli Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İlçe Kaymakamlığı'na bir dilekçe yazarak, bazı fırınlarda meşrubat, süt, yumurta, cips gibi satışı yapılan ürünlerin kaldırılmasını talep etti. Sultanbeyli Kaymakamlığı da, talebi değerlendirdi ve 10 gün içinde kaldırılması yönünde karar aldı.

"SULTANBEYLİ FIRINCILAR DERNEĞİ BAŞKANI YUSUF DİNÇ: HERKES KENDİ EKMEĞİNE BAKSIN!"

Konuya ilişkin Ekmeğin Sesi'ne özel bir açıklama yapan Sultanbeyli Fırıncılar Derneği Başkanı Yusuf Dinç, "Herkes ekmeğine baksın" diyerek, şöyle devam etti, "Meşrubat ve diğer ürünleri yıllardır satıyor fırıncımız... Yeni bir olay değil aslında... Şu anda bakkallar erken kapattığı için fırınların haksızlık yaptığını öne sürüyorlar. Herkes işini yapsın. Bu iş artık çığırından çıkmış! Fırıncılar şimdiye kadar satıyordu. Kaç defa biz de uyardık. Böyle devam ederseniz bu işin altından çıkamayız. O zaman yanına bakkal aç ve her şeyi sat!.. Belediye de, 'ruhsat almazsanız ceza yazarım' diyor. O zaman siz de bakkal ürünleri için ikinci bir ruhsat alın. Bir kaç raf koyup da bakkal ürünü satamazsınız."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.