Ekmeğin Sesi

Fırıncı esnafına, 'Denetimlere hazırlıklı olun' uyarısı

Gündem

Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sarı, fırın esnafını denetim kapsamında hazırlıklı olmaları konusunda uyardı

İç İşleri Bakanlığı’nın devam eden denetim sürecinde Valilikler tarafından denetim ekipleri oluşturuldu. Ekipler, bu kapsamda fırınları, korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyup uymadıklarını yerinde denetleyecek. Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sarı da esnafı, bu denetimler konusunda uyardı.

GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIN

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sarı “İç İşleri Bakanlığı dinamik denetim süreci genelgesi kapsamında bakanlık tarafından Covid-19 denetim ekibi oluşturulması istenmiştir. Bu genelge ile valilik tarafından her ilçede ayrı ayrı kurulan denetim ekibi ile birlikte fırınlarımıza denetime çıkılacaktır. Herhangi bir sorun yaşamamak, cezai işlem uygulanmaması adına fırınlarımızda çalışan tüm personellerimizin maske, bone, eldiven ve özellikle fırınlarımızın temizliğine dikkat edilmesi, girişte dezenfektan bulundurulması ayrıca fırın tezgahlarımızda müşteri yoğunluğu yaşamamak için uyarıcı levhaların bulundurulmasına dikkat edelim. Pandemi sürecinin başından beri gösterdiğimiz hassasiyet ile bir ve beraber hareket etme çabalarının ileriki süreçlerde de devam etmesini temenni eder, herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını rica ederim” dedi. (Kartepe)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.