Ekmeğin Sesi

Fırıncılar Odası: Ekmeğin fiyatı 25 kuruş artırıldı

Gündem

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanlığı tarafından fırıncı esnafına gönderilen mesajda somun ekmek fiyatına zam yapıldığı, tırnaklı ve açık ekmekte ise gramajın düşürüldüğü belli oldu.

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanlığı tarafından esnaflara gönderilen mesajlar ile somun ekmekte fiyat yüksekliği, tırnaklı ve açık ekmekte ise gramaj düşüklüğü yaşanılacağı belli oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı tarafından alınan kararda 200 gram olan somun ekmek, daha önce 1.50 TL’den satılırken gelen mesajda artık 1.75 TL’den satılacağı öğrenildi.

Somun ekmekte yapılan fiyat yüksekliğinin yanı sıra tırnaklı ve açık ekmekte ise gramajın düşürüldüğü öğrenildi. Daha önce 180 gram olarak satışa sunulan tırnaklı ekmeği, 150 gram açık ekmeğin ise 150 gramdan 130 grama düşürüldüğü belirtildi.

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanlığı tarafından gönderilen mesajda; ‘’Değerli esnafımızın bilgisine: 10 Eylül 2021 itibariyle geçerli olmak üzere, Somun ekmek 200 gram 1.75, tırnaklı ekmek 150 gram 1.50, açık ekmek 130 gram 1.50 TL olmak üzere yürürlüğe girmiştir’’ ifadelerinde bulunuldu. (Urfanatik)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.