Ekmeğin Sesi

Güngören Fırıncılar Derneği'nden 'Ekmeğini Fırından Al!' kampanyası

Gündem

Güngören Fırıncılar Derneği, "Ekmeği Fırından Al!" kampanyası başlattı.

Yeni tip koronavirüs (Kovit-19) salgını nedeniyle kısıtlamaların yeniden başladığı şu günlerde, ekmeğin en sağlıklı şekilde fırından alınmasına yönelik, Güngören Fırıncılar Derneği vatandaşlara "Ekmeğini Fırından Al" yazılı broşür dağıttı.

Koronavirüs pandemisinde ekmeğin fırından alınmasını tavsiye eden uzmanlar, şu dönemde market ve bakkallardaki tehlikeye de dikkat çekiyor. Bu nedenle de ekmeğin birinci el olan fırından alınması gerektiğine vurgu yapılıyor.

Güngören Fırıncılar Derneği de, konuya ilişkin olarak kampanya başlattı ve vatandaşlara el broşürü dağıttı. "Ekmeğini Fırından Al!" uyarısında bulunulan kampanya ile ilgili Ekmeğin Sesi'ne bilgi veren Güngören Fırıncılar Derneği Başkanı ve İstanbul Ticaret Borsası 6. Meslek Komitesi Un ve Unlu Mamulleri Meclis Üyesi ve Ali Kemal Kazdal, "Biz bu kampanyayı hem insanlarımızın sağlığı açısından, hem de sektörümüzün önemini anlatmak adına böyle bir çalışma başlattık. Önce ilçemizin bir çok caddesine pankartlarımızı astık. Ardından bugün de vatandaşlarımıza 'Ekmeğini Fırından Al!' başlıklı broşürlerimizi dağıttık. Halkımız da bize destek veriyor. Ekmeğin birinci elden, yani fırından alınması gerektiğini anlattık. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.