Ekmeğin Sesi

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Halk Ekmek açıklaması

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fox TV'de İlker Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programında konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı programda Halk Ekmek konusunda açıklamalarda bulnudu. 

Ekmek konusunda tedbirli davrandıklarını söyleyen İmamoğlu, ""Ekmek meselesi önemli. Biz memleket sorumluluğuna uzaktan bakan insanlar değiliz. 11 büyükşehir belediye başkanı olarak sıklıkla bir araya geliyoruz. Acil bir durum olduğunda dijital ortamda toplantılar yapıyoruz. Ekmekle ilgili bir araya geldik ta eylül ayında. Birgilerimizi birbirimizle paylaştık. Günün sonunda biz dedik ki dayanabildiğimiz kadar dayanacağız zor bir kışa giriyoruz, vatandaşımıza makul bir fiyata ekmek üretmeliyiz dedik. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Biz şu anda 1 Ocak’a kadar en azından inşallah vatandaşımızı koruyacağız" dedi. 

CİHAN KOLİVAR HAKKINDA DA KONUŞTU

"Sayın Kolivar’ın o sözüne herkes kızabilir ama bu ülkede fikir özgürlüğü diye bir şey var. İnanın bu konuyu ilk dinlediğimde esprili bir şekilde bizim Halk Ekmek’in reklamını yaptı subliminal olarak. Kolivar bunu söylemiş ya arkadaş sonra hatırladım bana konuşmayı çıkartın dedim, bir hanımefendinin bir konuşması vardı. Diyor ki, sevda Noyan, “15 Temmuz kursağımızda kaldı, doğru anlaşılsın bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür” bunu söyleyen hanımefendi şu anda serbest. Kovuşturmaya gerek yoktur talimatı çıktı. Kolivar tutuklanıyor. Söylediklerini destekleyecek değilim zaten bizi hedefine koymuş. İstanbul’da insanlar keyiften ekmek kuyruğuna girer mi! Siyaseten halkın gerçeklerinden uzak olması meselesi bu." dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.