Ekmeğin Sesi

İFO Başkanı Çetin, ilçede korsan fırınların önüne geçilmesi için Sultangazi Belediyesi'ni ziyaret etti

Gündem

İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Başkanı Erdoğan Çetin, Sultangazi Belediyesi Ruhsat Müdürü Sercan Bilge'yle görüşerek, ilçede korsan fırınların açılmasının önlenmesine yönelik çözüm önerilerini sundu. İFO Başkanı Erdoğan Çetin, ilçe belediye başkanları ile mesleki toplantılar çalışması kapsamında, Sultangazi Belediyesi Ruhsat Müdürü Sercan Bilge'yi ziyaret etti.

İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Başkanı Erdoğan Çetin, Sultangazi Belediyesi Ruhsat Müdürü Sercan Bilge'yle görüşerek, ilçede korsan fırınların açılmasının önlenmesine yönelik çözüm önerilerini sundu.

İFO Başkanı Erdoğan Çetin, ilçe belediye başkanları ile mesleki toplantılar çalışması kapsamında, Sultangazi Belediyesi Ruhsat Müdürü Sercan Bilge'yi ziyaret etti. Ziyarette, ilçe genelinde fırıncı esnafının mağduriyetine neden olan korsan fırın açılmasının önlenmesine yönelik çözümler konuşuldu.

Sultangazi Belediyesi Ruhsat Müdürü Bilge, ilçede yasadışı ve korsan fırın açılmasına müsaade edilmeyeceğini dile getirdi. Bilge, "Geçmişe kıyasla Fırıncılar Odası süreci çok daha sıkı takip ediyor. Yasal muhatap olarak İFO ile koordineli bir şekilde mesleki çalışmalarımızı daha güçlü bir şekilde yürüteceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.