Ekmeğin Sesi

İstanbul Fırıncılar Odası'nda son dakika toplantı

Gündem

İstanbul Fırıncılar Odası (İFO) Yönetim Kurulu, Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, fahiş un fiyatları ve ekmek maliyetindeki artışlar ele alındı.

Eylül ayı olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren İstanbul Fırıncılar Odası (İFO)'nın gündeminde, son günlerde fahiş fiyat artışı yapılan un fiyatları ele alındı.

İFO Başkanı Erdoğan Çetin, toplantı sonrası yaptığı açıklamada;

"Eylül ayı olağan Yönetim kurulu toplantımızı oda merkezimizde gerçekleştirdik. Toplantıda, güncel konuları ele alarak, özellikle son aylarda aşırı artış gösteren un fiyatları ve diğer maliyet artışları ele alındı. Üretim maliyetlerimize etki eden artışlar kalem-kalem tespit edilerek, mesleki olarak bağlı bulunduğumuz yetkili kurumlara dosya halinde sunulmasına karar verdik. Fırıncı esnafımızın aşırı artan bu maliyetler karşısında işletmesini ayakta tutmakta zorlandığı; artan bu maliyetleri üretime yansımasının kaçınılmaz olduğunu vurguladık. İlgili kurumlarla devam eden istişare ve diyaloğun daha da hızlandırılması hususunda oy birliği ile mutabakata vardık" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.