Ekmeğin Sesi

Kocaeli'de Ramazan bayramının 2 günü fırınlar kapalı olacak

Gündem

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kurban Bayramında fırınların 2 gün kapalı olacağını duyurdu

Kocaeli FIrıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, gerçekleştirdiği basın toplantısında, geçen yıl alınan kararla bayramda fırınların tatil yapıldığını hatırlatarak bu yıl da aynı uygulamanın devam edeceğini söyledi. Sarı, Ramazan bayramının 2. ve 3. günlerinde Kocaile'de fırınların kapalı olacağını belirtti. 

Ali Sarı, şunları söyledi:

"Başta Kocaeli olmak üzere Tüm Türkiye'de fırıncı esnafının ortak problerinden biri, resmi tatil günleri ve Pazar günleri fırınların faaliyete devam etmesi sebebiyle çalışanların izin kullanamadan yoğun ve uzun mesailerle çalışıyor olmasıdır. Arife günü pidemizi yapacağız. Bayramın 1. gününde de sabah kahvaltısına sıcak ekmek olması için çalışıcağız. Ancak, bayramın 2. ve 3. günü de fırınlarımız kapalı olacak" dedi.

Yorumlar (2)

Hasan Keskin 1 Yıl Önce

Samsun fırın unlu mamulleri fırın işçileri dernek başkanı olarak degerli baskanimi her toplantimizda ornek gösteriyorum fırın işçilerinin sesi gözü kanadi ve buyuk duasını alıyorsun değerli abim başkanım Allah razı olsun bizlerinde samsunda pazar tatili için calisiyoruz sayın çarşamba fırıncilar oda başkanı esat Akkaya Zorluk cikariyor çalışan işçilerini dernegimize yollamiyor bizlere örnek olup bizleri ziyarete bile gelmiyor yalniz bende fırın ustasiyim tüm masrafların şahsıma ait seni dernegimizde misafir etmek istiyorum başkanım.

Yunus Bıyık 1 Yıl Önce

Zonguldak fırın işçileri derneği olarak destekliyor, Ve uygulamanın Türkiye genelinde olmasını istiyor ve bekliyoruz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.