Ekmeğin Sesi

Market sahibi, şehitler anısına ücretsiz ekmek dağıttı

Gündem

Kırıkkale’nin Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren Taha Kuruyemiş şehitler anısına ücretsiz ekmek dağıttı.

Kırıkkale’nin Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren Taha Kuruyemiş şehitler anısına ücretsiz ekmek dağıttı.

Taha Kuruyemiş sahipleri Meryem ve Dursun Aktaş dükkanlarına , "Bugün ekmekler ücretsizdir, bedeli Kırıkkaleli şehitlerimiz tarafından ödenmiştir" duyurusu astı. Duyuruyu gören vatandaşlar, ücretsiz ekmeklerden alarak işletme sahiplerine teşekkür etti.

İşletme sahipleri Meryem ve Dursun Aktaş, bu tür uygulamalarının devam edeceğini belirterek, “Elimizden geldiğince karınca kararınca zor günler yaşayan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışmalıyız. Kent genelinde birçok fırınımızda askıda ekmek kampanyaları var. Ben de bir esnaf olarak dükkânımın ön tarafında bir bedava ekmek standı açtım. Şehitlerimizin anısına ücretsiz ekmek dağıtıyorum” dedi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Adem Yurtdan ise, "Şehitler diyarı Kırıkkalemizin evladı Meryem ve Dursun Aktaş çifti vatan uğruna can veren şehitlerimizin ruhları için ekmek dağıttılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ekonomik sıkıntı çeken ülkemizde küçük esnafın böyle candan bir hareketi bizleri onurlandırdı” diye konuştu.

Bu durumdan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar da, “Bu uygulamayı yapan tüm şehit ailelerimize çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten güzel bir uygulamadır. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz” dedi.

KAYNAK: ANKA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.