Ekmeğin Sesi

Ramazan pidesi nasıl satılacak?

Gündem

Fırıncılar Ramazan pidesi üretimi için tüm hazırlıklarını yaptı. Peki pide fiyatı ne olacak?

Ramazan ayı yaklaşıyor. Diyanet tarafından yapılan açıklamayla oruç tutulması ile ilgili bir mani olmadığı belirtildi. Fırıncılar da Ramazan pidesi hazırlıklarına başladı. Kurumlardan gelecek açıklamalar bekleniyor.

Oruç tutulacak mı?

Koronavirüs salgınından korunma sürecinde insanların bağışıklığının güçlü olmasının önemi uzmanlar tarafından açıklanıyor. Ramazan ayıyla ilgili oruç tutulmayacağına dair çeşitli söylentiler yayılmıştı. Beklenen açıklama diyanet tarafından yapıldı. Ramazan ayında oruç tutulacak. Fırıncılar şimdiden hazırlıklarına başladı.

https://youtu.be/o1LwJprUMDE
Fırınlar tüm hazırlıkları yaptı

Fırıncılar koronavirüs salgını kapsamında ekmeğin üretiminden satışına kadar tüm noktalarda hijyen kurallarına dikkat ediyor. Aynı hijyen kuralları içerisinde çok yakında Ramazan pidesi üretimine başlanacak. Pide yapımında kullanılan tüm malzemeler stok yapıldı. Üretim aşamasında hiçbir sorun yaşanmayacağı öngörülüyor.

https://youtu.be/gnW0kNPbb2Q
Fırınlarda Ramazan pidesi satışı nasıl olacak?

Ramazan pidesinin satış noktasında vatandaşlar fırın tezgahlarından sıcak pidesine ulaşabilecek. Sosyal mesafeyi korumak adına fırınlarda tezgah önünde koruyucu bantlar hazırlandı. Müşterilerin pide kuyruğunda en az birer buçuk metre ara ile beklemesi sağlanacak. Ayrıca pide erken saatte üretilecek ve müşterilerin gün içerisinde istediği saatte Ramazan pidesi almasına imkan sağlanacak.

https://youtu.be/ur6mFrJROFE
Pide fiyatı ne olur

Ramazan ayında oruç tutulacağı Diyanet tarafından açıklandı. Fakat Ramazan pidesi fiyatıyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Pide maliyeti ve İçinde bulunduğumuz durum göz önüne alındığında pide fiyatı şuanda merak konusu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.