Ekmeğin Sesi

Sokağa çıkma yasağının kahramanı fırıncılar!

Gündem

Sokağa çıkma yasağı süresince fırınlar ekmek üretmeye devam edecek.

Koronavirüs nedeniyle 30’u büyükşehir 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Cuma akşam saat 22:30’da ilan edilen yasakla beraber pazar saat 24.00 e kadar hayat bir nevi duracak. Ülkemizdeki bu olağan üstü hal durumda fırıncılarımız kahraman olarak yine öne çıkıyor.

Savaş zamanı doğal afet anları gibi olağan üstü durumlarda kamu hizmeti görevi yapan fırınlar koronavirüs salgınında da yine halkın hizmetinde.

Sokağa çıkma yasağı boyunca 7-24 mesaiye devam edecek olan emektar fırıncılar halkın temel ihtiyaç gıdasını üretip hizmete sunmaya devam edecek.

Vatandaşlara uyarı

Yasak haberinin ardından paniğe kapılan vatandaşlar tüm kuralları ihlal ederek hem birbirlerinin. Hem fırıncıların canını hiçe sayıyor. Yasak açıklandığı dakikadan itibaren vatandaşlar fırınlara akın etti. Neredeyse tüm fırınlar hınca hınç doldu.

Paniğe kapılan vatandaşlar sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe saydı.

Ancak bilinmeli ki; Fırınlar yasak süresi boyunca açık. Dolayısıyla panik haliyle ne kendi canınızı ne de fırıncıların canını tehlikeye atmayın. Zaten fırıncılar sizler için her zaman olduğu gibi yine ekmek üretimi yapmaya devam edecekler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.