Ekmeğin Sesi

Depremin etkilediği 10 ilde fırınlar ekmeği ücretsiz dağıtacak

Gündem

Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 2 deprem sonrası 10 ilde ağır kayıplar verildi. Çok sayıda bina yerle bir oldu, ölü sayısı artmaya devam ediyor. Enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları devam ediyor. Deprem bölgelerine her yerden yardımlar gidiyor. Son olarak fırıncılar bir açıklamada bulundu ve depremden etkilenen illerde ekmeği ücretsiz olarak dağıtacaklarını duyurdu.

Türkiye güne kahreden bir haberle uyandı. Kahramanmaraş Pazarcık'ta saat 04.17'de 7,7 büyüklüğünde deprem oldu. Afette Kahramanmaraş Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da yıkımlar oldu. Aradan dokuz saat geçti, bu sefer Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 7,6'lık zelzele ile sallandı.

ENKAZ ALTINDA ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Depremden etkilenen 10 ilde çok sayıda bina yerle bir oldu. Enkaz altında kalanları arama çalışmaları devam ediyor. Deprem bölgelerine her yerden yardımlar gönderiliyor. 

FIRINCILAR EKMEĞİ ÜCRETSİZ VERECEK

Depremzedelere bir destek de fırıncılardan geldi. Depremden en çok etkilenen bu 10 ilde fırınlar ekmekleri ücretsiz olarak verme kararı aldığını duyurdu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.