Ekmeğin Sesi

Ekmeklerinizi şimdiden alın! Fırınlar bayramda 4 gün kapalı

Gündem

Nevşehir’deki fırınlar Kurban Bayramı’nda kapalı olacağından, ekmek ihtiyacının arefe gününden karşılanması uyarısı yapıldı.

Fırınlarda Kurban Bayramı’nda ekmek üretimi yapılmayacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Caner erdoğan, fırınlarda çalışan işçilerin tatil yapabilmeleri için bayramın 1, 2, 3 ve 4. günü fırınlarda ekmek üretimi yapılmayacağını belirtti.

İşçi temin eden fırınlar ise açık olacağını kaydeden Caner, bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için önlemlerin alındığını, arefe günü (27 Haziran Salı) fırınların tam mesai ile çalışıp ihtiyaç kadar ekmek üretimi yapacağını sözlerine ekledi.

Bayramda ekmeksiz kalmamak için not edin!

Erdoğan açıklamasında, “Kurban Bayramı münasebetiyle esnaf ve sanatkarlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler kapsamında nöbetçi fırınlar listemiz aşağıdaki listeye göre oluşturulmuştur. Bayramın 1. Günü nöbetçi fırın sayısı az olması hasebiyle halkımızın ekmek tedarikinde sorun yaşamaması için arefe gününden ihtiyacı olan ekmeği tedarik etmelerini önemle rica ederiz. Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutlulukla bir bayram geçirmelerini Yüce Allah’ tan niyaz ederim.”dedi.

İşte Nevşehir'de Kurban Bayramında açık olacak nöbetçi fırınlar listesi;

Nöbetçi Fırınlar Listesi Şu Şekildedir;

Kaynak: fibhaber

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.